Op bezoek in het ZorgThuis

U bent van harte welkom om eens te komen kijken in het ZorgTechnologiehuis! Of u nu interesse heeft als particuliere zorgvrager of juist met een groep (zorg)professionals langs wilt komen.

In het ZorgThuis kunt u een rondleiding krijgen met uitleg over de verschillende hulpmiddelen of digitaal via de QR codes nadere informatie verzamelen. Op aanvraag kunt u ervaren hoe het is om in een scootmobiel te rijden, een ouderdomspak aantrekken of door een speciale bril slechtziendheid simuleren.

Een rondleiding duurt ongeveer een uur. Er zijn geen kosten verbonden aan een bezoek aan het ZorgThuis.

Tegen een kleine vergoeding is het in overleg mogelijk om uw bezoek uit te breiden met een lunch/diner op Campus Winschoten, verzorgd door studenten. Ook is er ruimte op Campus Winschoten beschikbaar waar u uw vergadering/presentatie of lezing zou kunnen houden voor een gereduceerd tarief.

U kunt hier een afspraak maken voor een bezoek of u kunt een mail sturen voor meer informatie naar zorgthuiswin@noorderpoort.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Openingstijden op afspraak

Maandag  9.00 – 16.30 uur
Dinsdag  9.00 – 16.30 uur
Donderdag  9.00 – 16.30 uur

 

Veiligheid door personenalarmering
Onderstaand filmpje geeft een korte indruk van de uitleg van de diverse mogelijkheden die er in het ZorgThuis zijn op het gebied van veiligheid en personenalarmering.
In het ZorgThuis zijn diverse hulpmiddelen te zien en uit te proberen om veilig langer zelfstandig wonen mogelijk te maken. Ook hulpmiddelen die de zorg kunnen verbeteren zijn aanwezig.